Minisessies 2023

   Eerste communie – Vormsel – Lentefeest – Broer/zus – Gezin – …

   Dinsdag 11 april (Paasvakantie)

   Korte fotoreportage op het prachtige domein van Manoir Ogygia in, Poperinge. Foto’s tussen de bomen, bij het zwembad, in de grote tuin en voor het charmante kasteel. Neem gerust persoonlijke attributen mee.

   Prijs: €100
   Duur: 20 min.
   Inbegrepen: Fotogalerij + 5 foto’s digitaal downloaden

   ADRES
   Manoir Ogygia, Veurnestraat 108, 8970 Poperinge

   Reserveer nu je plaatsje (plaatsen zijn beperkt)
   Reserveer hier

   FAQ

   Hoeveel foto’s neemt u?
   Ik neem gedurende 20 min. zoveel mogelijk foto’s. Nadien maak ik een selectie en bewerk 10 – 15 foto’s, waaruit je later een keuze kan maken (Er zijn 5 foto’s inbegrepen in de prijs. // Extra foto’s aan €10)

   Krijg je de foto’s digitaal?
   Ja, er zijn 5 downloads inbegrepen in de prijs (hd-formaat, zonder logo). Hoge kwaliteit voor gewone foto-afdrukken of om zelf je communiekaartje te maken. Je kan ook bij mij terecht voor een origineel ontwerp (vanaf €2/stuk).

   Wanneer krijg ik de foto’s?
   Foto’s van de minisessie zijn klaar in max. 1 week. Dus op 18 april krijg je de foto’s ten laatste digitaal. Voor de kaartjes reken je er 10 dagen bij.
   Sneller kaartjes nodig? Laat het me zeker weten.

   Is er parkeergelegenheid?
   Ja, Manoir Ogygia heeft een privé-parking. Rijd binnen langs de poort, we spreken af op de parking. Kom zeker op tijd (liefst 5 minuutjes vroeger).

   Kan ik ook een uitgebreide reportage boeken?
   Ja, maar niet op 11 april. Een volledige fotoreportage (1u) kan vanaf €175. Neem contact op via mail, dan gaan we samen op zoek naar een datum.

   Nog vragen?
   Stuur gerust een mailtje.

   error: © Marijn Fotografie